top of page

Tuesday afternoon painting

Public·73 members

((ONLINE-)) Viborg Vejle direkte live 21/08/2023


11. sep. 2017 — Viborg og Vejle mødes onsdag aften i Nordicbet Ligaen. Du kan se kampen direkte på live stream.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix 79'UdskiftningVejle Boldklub har foretaget to udskiftninger. Gilli Rolantsson og Raul Albentosa forlader banen. De bliver erstattet af Marius Elvius og Stefan Velkov. 77'Adamsen på stolpen! Tonni Adamsen sparker på stolpen for Silkeborg! Vejle–backen Gilli Rolantsson misser en clearing i eget felt, hvilket giver Adamsen en gylden mulighed. Oliver Provstgaard kaster sig ned og får ramt bolden, hvilket sender den på stolpen. Hold da op.


Sådan forløb opgøret mellem Silkeborg og VejleHvad skete der? Med en scoring i tillægstiden sejrede Silkeborg IF med 2-1 over Vejle Boldklub fredag aften. Silkeborg slår Vejle i tempofyldt kampSilkeborg leverer et flot comeback og vinder 2–1 mod Vejle. Det betyder, at Silkeborg for første gang i sæsonen kan sætte point på kontoen. Vejle havde dog bestemt også ære af kampen.


Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet. I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold. Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.


Offensivspilleren modtager bolden i feltet, men han sender sin afslutning lige på Silkeborg–målmand Nicolai Larsen. 69'UdskiftningVejle Boldklub har foretaget to udskiftninger. Jasin–Amin Assehnoun og Lundrim Hetemi kommer på banen i stedet for Musa Juwara og Ebenezer Ofori. 69'Trott redder igenTonni Adamsen forsøger sig med en afslutning mod det lange hjørne, men Vejle–målmand Nathan Trott redder igen.


Gæsterne spillede lystigt til og gav Silkeborg kamp til stregen. German Onugkha var en evig trussel mod Silkeborg, og han kunne efter 54 minutter sende bolden i et tomt mål. Silkeborg slog tilbage, da Callum McCowatt ti minutter senere scorede kort efter sin indskiftning. I tillægstiden kom forløsningen for Silkeborg, da indskiftede Alexander Lind styrede bolden i mål til slutresultatet 2–1.


Se Viborg - Vejle direkte på live streamLæs vores optakt til Nordicbet Liga-kampen mellem Viborg FF og Vejle Boldklub, find odds, og se kampen på live stream. Viborg har fået sløj start på Nordicbet Ligaen Nedrykkerne fra Viborg har bestemt ikke fået en god start, og det resulterede i en fyring af træner Johnny Mølby. Det tog faktisk kun en enkelt kamp før ledelsen i Viborg besluttede, at Mølby ikke var den rette mand i sædet, og man kan diskutere timingen i den fyring.


Der er stort rum mellem angriberne og den bagerste kæde. Det er ved at give plads til Silkeborgs Alexander Lind, men han bliver afvist i sidste øjeblik. 90'Fortsat helt ligeVejle har fortsat ikke opgivet at få en sejr med hjem, men Silkeborg virker til at være en smule i overskud. Hjemmeholdet har lettest ved at spille sig igennem til store chancer. Vejle presser stadig ekstremt højt. 88'Gult kort! Oliver Sonne får et gult kort for Silkeborg. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix 88'Kæmpe redning! Pelle Mattsson misser en gylden mulighed for Silkeborg! Midtbanespilleren modtager bolden i Vejle–feltet efter en god bold fra Anders Klynge. Han afslutter hurtigt, men igen er Nathan Trott i vejen for hjemmeholdet. 85'UdskiftningSilkeborg har foretaget en udskiftning.


((Se online<<)) Viborg mod Vejle direkte tv 21/08/2023 for 7 First Lutheran Church - Manhattan Beach First Lutheran Church - Manhattan Beach for 1 time siden — for 1 time siden Sejren var Viborgs første i fire kampe, mens Fredericia har indledt foråret med to nederlag. Viborg FF – Vejle BK på TV & Live Stream -


Vejle er fortsat uden point i 3F Superligaen. Silkeborg er nu oppe som nummer syv med tre point. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Kampen er slut! Kampen mellem Silkeborg og Vejle Boldklub endte 2-190'Vejle forsøger den direkte boldVejle skal bruge en scoring over forsøger derfor at spille direkte. Silkeborg får dog afvist. Vejle begår et frispark, hvilket tager tid af klokken. 90'Lind scorer! Silkeborg har scoret! Stillingen er nu: 2-1Alexander Lind scorer for Silkeborg! Kasper Kusk står med bolden på baglinjen og sender en flad bold ind i skoen på Lind, som let kan styre bolden i kassen. Endnu en indskifter scorer for Silkeborg! Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix 90'Fire minutters tillægstidVejle er knækket en smule over i holdet.


((Kigge på@@)) Viborg mod Vejle direkte live 21 august for 53 minutter siden — Rutinerede Jakob Kehlet passer fløjtenDet bliver 42-årige Jakob Kehlet, der skal dømme opgøret mellem Viborg FF og Vejle


Live: Følg Viborg FF's topkamp mod Vejle herSport For abonnenter Viborg FF møder Vejle på hjemmebane - du kan følge kampen via liveblog. Arkivfoto: Annelene Petersen Viborg FF møder lørdag Vejle i en vaskeægte topkamp på Energi Viborg Arena. Du kan følge kampen via liveblog her. 28 apr. 2018 kl. 15:00 Danni Kristensen (dakr@viborgfolkeblad. dk) Annonce Denne artikel er en del af dit abonnement Mest læste Viborg FF Viborg-drengen kniber sig stadig i armen over vildt skifte: Jeg har gjort mig fortjent til det via hårdt arbejde Første kamp uden rekordsalg: Viborg FF skal have kickstartet nye offensive motorer Viborg FF-chef sammenligner Gaaei med landsholdsback: Har forudsætningerne for at gøre det godt i Ajax Sport Amerikaner snupper VM-guld foran 20-årig overraskelse Lyt til ny Viborg FF-podcast om rekordsalg, en vigtig fleksibel forsvarsspiller og brugen af lejemål Randers-direktør freder cheftræner trods sløj start Rundt om Viborg Oplandsskoler bryder tendensen: Her holder de fleste elevtallet i de kommende år Se de vilde optagelser og billeder: Kæmpe fisk har indtaget dansk farvand Forsiden netop nu Livsstil De fine damer ved pølsevognen pegede på den sjuskede fyr: - Hallo makker, nu skal der altså nogle penge på bordet! Viborg Nu står det fast: Borgerne skal ikke gå længere end maksimalt 75 meter med deres affald Debat Det er en gave til demokratiet, at man nu igen er i stand til at standse ytringsfrihedsfundamentalismens tyranni Hvorfor får vores udsatte medborgere ikke samme bevågenhed og opbakning som de udsultede heste? Og hvorfor er politikerne så fraværende? Café-forpagter giver op efter få måneder Flere tusinde motionister gav den gas ved søen: Nordic Lake Festival drømmer sig endnu større - og har allerede flere nyheder på vej Nyheder Viegård Stutteri dømt to gange for misrøgt af heste Seneste nyt 20.


Viborg Gymnasium - Offentlige foredrag i Naturvidenskab Aarhus Universitet Aarhus Universitet Viborg Gymnasium: oplev her foredrag livestreamet direkte fra Aarhus Universitet, Offentlige foredrag i


77'Vejle går fortsat højtVejle fortsætter med at presse højt på Silkeborg, men det er bestemt ikke uden risiko. Det giver et stort bagrum at løbe i for hjemmeholdet, og det har flere gange været farligt. Senest var Kasper Kusk tæt på at komme til en god mulighed, men han sparkede forbi mål. 74'Adamsen brænder! Tonni Adamsen kommer igen til en god mulighed. Angriberen bliver stukket i dybden, hvor han er i løbeduel med Raul Albentosa. Inde i feltet sparker Adamsen mod kassen, men afslutningen sidder lige på Nathan Trott, som igen redder for Vejle.


Tonni Adamsen bliver erstattet af Alexander Lind i angrebet. 83'Fortsat stor energiDet er fortsat meget jævnbyrdigt. Silkeborg har senest haft flere store muligheder, men Vejle forsøger at spille offensivt og prøver at etablere sig på Silkeborgs banehalvdel med bolden. Hjemmeholdet lurer hele tiden på en afgørende kontra, og de er klar til at investere i mulighederne.


Det har hjulpet marginalt på spillet, men resultaterne er stadig meget svingende. Viborg har i stedet valgt at ansætte en trænerduo bestående af de gamle legender Steffen Højer og Ralf Pedersen, som altså skal føre klubben tilbage i Superligaen. Efter de første syv runder af Nordicbet Ligaen ligger Viborg på ottendepladsen med ni point, og de fik en meget vigtig sejr i sidste runde imod Skive. De røg i mellemtiden ud af DBU Pokalen efter et nederlag i forlænget spilletid imod AaB, og de kan nu bruge alle kræfter på at rykke op i Superligaen. Vejle har retning imod Superligaen Det har været nogle kaotiske år i Vejle Boldklub. Resultaterne har været meget dårlige i flere sæsoner, og de har ikke engang været tæt på en oprykning. For snart halvandet år siden blev Vejle opkøbt af en 30-årig moldover ved navn Andrey Zolotko.


Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback. Viborg FF 2023/2024 kalender Dette er oversigten over alle Viborg FF's TV kampe i sæsonen 2023/2024. Da TV kanalerne først foretager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu. Vælger du at abonnere på vores Viborg FF kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter. Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2023/2024 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt.


65'McCowatt lynscorer! Silkeborg har scoret! Stillingen er nu: 1-1Callum McCowatt udligner for Silkeborg! Oliver Sonne er manden bag det flotte angreb. Vejle får kun halvt afvist et faldt indlæg, hvorefter Tonni Adamsen kan sende bolden på tværs til McCowatt, som kan prikke bolden i mål. McCowatt var lige sendt på banen for Silkeborg! Det var hans første mål for klubben. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix 63'UdskiftningSilkeborg skifter to spillere. Ind kommer Callum McCowatt og Kasper Kusk.


Silkeborg IF - Vejle Boldklub - TV 2 Silkeborg IF - Vejle Boldklub. 4. aug kl. 18.55. LIVE. Foto: Claus Fisker / Ritzau Vejle skal bruge en scoring over forsøger derfor at spille


(Livestream tv<<<<) Viborg Vejle direkte live 21 august 2023 for 35 minutter siden — (((LIVE HD@@))) Silkeborg mod Nordsjælland direkte tv 20 aug for 18 timer siden — MilanKampstart: 20:45Kanal: TV2 Sport X og TV2 Play Viborg


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, sh...

    IMG_E5785[1].JPG
    bottom of page