top of page

Tuesday afternoon painting

Public·73 members

((Se===)) Norge Kina på tv 21 august 2023


15. aug. 2008 — Du merker OL-stemningen over alt, sier hun. Menneskerettigheter. Hun hadde hørt litt av hvert om Kina før hun dro fra Norge. Blant annet har ...
– Men det er ikke like enkelt for dem heller, forteller Fride. Den ene av fadderne skulle ut av Beijing for å besøke familien sin. Hun fikk ikke komme inn i byen igjen før etter OL. – Alt er veldig byråkratisk og strengt. Det er lagt begrensninger på hvem som får reise inn og ut av byen. Poenget er at det ikke må bli for mye folk samtidig, sier Fride Bae. HvitkremDet bor rundt 17 millioner mennesker i storbyen. Det er vanskelig å tallfeste hvor mange ekstra som har kommet på grunn av OL. Arrangørene er redd for at alt skal gå i stå.


Skjermstørrelsene LCD er fra 19 tommer til 60 tommer, mens plasma er for de største skjermstørrelsene. Vinje legger vekt på at Hisense nå bør kunne være med å konkurrere med andre produsenter i markedet for fullt. Hisense har også fabrikker i Europa, og produksjonen herfra dekker i hovedsak vårt kontinent. Vinje antar at Arctic Circle vil selge om lag 20.


Topp 10 opplevelser i Kina! Les mer: Alt om Kina Kina - Opplevelsesreise fra Beijing til Hong Kong Reis på opplevelsestur gjennom Kina sammen med andre backpackere. La deg rive med av den livlige atmosfæren i Beijing, Shanghai og Hong Kong. Flyt avsted nedover Yangtze-elven på en kinesisk elvebåt og gå på fottur på Den kinesiske mur. Alt dette og enda litt til får du med deg på tur med KILROY.


Bent Svele on Twitter: "Norge rekrutt mot Kina på TV 2 sport 2 21. nov. 2018 — Norge rekrutt mot Kina på TV 2 sport 2 kl 18. Image. 4:51 PM · Nov 21,


Tagget med kinaDen transsibirske/ transmongolske jernbanen på vinteren Gjør deg klar for et unikt vintereventyr ombord på Den transsibirske/ transmongolske jernbanen. Dette er en tur utenom de vanlige, perfekt for hardføre nordmenn som allerede har vinterstøvlene stående klare i gangen. Tenk snø, ski, russiske pelsluer, hundesleder og litt vodka til å varme seg på. God tur! Les mer om turen: Ruski Huski 10 ting å gjøre i Kina Kina har ekstremt mye å by på, selv for en backpacker på stramt budsjett. Utforsk Den forbudte by, test nattelivet i Shanghai, utfordre smaksløkene dine med kinesisk street food og få med deg Kinas vakre natur.


Neste stopp er Shanghai. – I tillegg er det meningen å dra til Nepal og Laos. Utrolig spennende å lære andre kulturer å kjenne. Kinesisk språk er det verre med. Jentene fra Norge har hatt et raskt introduksjonskurs i det vanskelig språket. – Jeg kaller det taxikinesisk. Det er umulig å lære alt på så kort tid. Et veldig vanskelig språk. Engelsktalende fadderePå skolen har bergensstudentene fått egne faddere. De snakker engelsk og hjelper til med alt det praktiske.


Xi'an er en populær destinasjon for backpackere og andre reisende fra hele verden, mye takket være de verdensberømte terrakottakrigerne. Når du er i Xi'an må du også passe på å få med deg den berømte bymuren. Les mer: Om Xi'an og Kina her Yangshou, Kina - KILROY was here Yangshou-området er perfekt for deg som er glad i friluftsliv og som har lyst til å utforske Kinas vakre natur, spesielt om du er glad i litt fart og spenning. Utforsk flaggermusgrotter, flyt avsted nedover elven, dra på sykkeltur eller prøv fjellklatring! Les mer: Turer og aktiviteter i Yangshou, Kina Les mer: Opplevelser i Kina Internship i Kina Drømmer du om å gjøre et internship i utlandet? Å jobbe og leve i Kina er en helt unik erfaring, og nå har du muligheten til å oppleve det.


Nyt den flotte utsikten over byen fra en av de mange skyskraperne og sørg for å få med deg Hong Kongs berømte nattmarked. Les mer: Alt om Hong Kong Shanghai, Kina - KILROY was here Få en smakebit av Shanghai på kun 45 sekunder! Travle gater, kinesiske markeder, skyskrapere og natteliv. Dra til Shanghai og utforsk det moderne Kina! Les mer: Alt om Shanghai Xi'an, Kina - KILROY was here Xi'an er en av Kinas eldste byer og ligger i det sentrale Kina.


Oscar-nominert norsk film irriterer – Kina vil kutte TV-sending 18. mars 2021 — Oscar-nominert norsk film irriterer – Kina vil kutte TV-sending. Anders Hammers dokumentar om demonstrasjonene i Hongkong får


Sportsvasking og boikott, ser vi fremdeles på OL? - PRESSET. 14. feb. 2022 — Årets olympiske vinterleker avholdes i Beijing i Kina nå i februar. fulgte med på sendingen, og sikret TV-Norge en seerandel på


000 ansatt, 20. 000 av dem arbeider i Kina. De siste årene har produktene vært importert til Norge. – Nå mener jeg vi har nådd samme tekniske nivå som de beste TV-merkene ellers i verden når det gjelder tekniske spesifikasjoner og design. I tillegg mener vi at vi står meget sterkt når det gjelder ettersalgsservice. Med samarbeidspartnerne våre ligger vi helt i teten når det gjelder garantiansvar og reparasjoner, sier Vinje. Komplette serier Arctic Circle importerer nå komplette serier LCD- og plasma-TVer fra den kinesiske produsenten.


Denne Smart-TV-en kjører Android - Tek.no 24. aug. 2012 — 26 tommer stor Ice Screen vist fram i Kina. Markedet vokser for smart-TV-er og smarttelefoner, Apple satser på TV i Norge. 22.


Satser for fullt med Kina-TV i Norge– Vi er fortsatt i startfasen, men satser nå på å komme for fullt på det norske TV-markedet med våre kinesiske produkter. Det sier Martin Vinje, medeier i firmaet Artctic Circle Electronics AS, som importerer TV-apparater fra den kinesiske produsenten Hisense. Hisense skal være Kinas største produsent av TV-apparater og har rundt 30.


Les mer: Opplevelsesreise: Beijing til Hong Kong... Kina - Den kinesiske mur Besøk Den kinesiske mur nær Beijing eller lenger inn i landet. Sørg for å ta med deg dine beste tursko, for trappetrinnene er bratte og de er mange! Reise i Kina: Nyttige tips når du skal reise rundt i Kina Planlegger du å reise rundt i Kina på egenhånd eller sammen med en liten gruppe? Da bør du sjekke ut disse enkle tipsene om hvordan man best kan reise rundt i Kina, enten det er med tog, buss, taxi eller t-bane. Beijing, Kina - KILROY was here Den beste måten å oppdage Beijing på er på sykkel, så lei en sykkel og utforsk byen! Prøv spennende delikatesser fra de lokale matbodene (om du tør), besøk den forbudte by og den himmelske freds plass, utforsk den kinesiske mur og sjekk ut Beijing ville natteliv! Les mer: Alt om Beijing Kina: Reisetips fra backpackere Hva bør du ta med og hva bør du tenke på når du skal reise til Kina? Sjekk ut disse supernyttige tipsene og triksene fra backpackere i Kina! Hong Kong, Kina - KILROY was here Utforsk Hong Kongs mest populære strand, Stanley Beach og dra på tax free shopping i et av Hong Kongs mange kjøpesentre.


Likevel var det i utgangspunktet umulig å få tak i billett. – Alt er jo utsolgt, men det er god plass likevel. Det må da være noen svartebørsselgere rundt her, sier Fride Bae og ser etter kinesere med billetter. Etter mye fram og tilbake kom hele gjengen seg inn. De måtte ut med flere hundre kroner hver for å se Gro Hammerseng & co kaste ball i Olympic Sports Center Stadium. Foruten et mer eller mindre håpløst billettopplegg, synes Fride Bae at OL er helt topp. – Det gjør kinesere stolte.


Du merker OL-stemningen over alt, sier hun. MenneskerettigheterHun hadde hørt litt av hvert om Kina før hun dro fra Norge. Blant annet har landet med 1, 3 milliarder mennesker fått mye kritikk for brudd på menneskerettighetene. Men foreløpig er det den generelle gjestfriheten og vennligheten som har gjort mest inntrykk. – Alle vil hjelpe deg.


Dette har ikke noe med OL å gjøre. Jeg tror kinesere generelt er nysgjerrige på å vite mer om oss fra Vesten. Det er veldig høflig av natur. Her har nok mange noe å lære. TaxikinesiskKinesisk tv synes også det er spennende med norske jenter. – Jeg har vært gjest på flere tv-show. Moro. De ville vite hvordan det er å være nordmann i Kina. Det er studier i statsvitenskap som har åpnet døren til OL-byen Beijing.


000 TV-apparater i Norge de kommende 12 månedene. Expert-kjeden er den viktigste kunden for firmaet, og Vinje forteller at de er i ferd med å sluttforhandle rammen for en strategisk avtale med kjeden på IFA. Han mener også at stadig flere handlere og kjeder vil få opp øynene for produktene fra Hisense. – Jeg tror at mange, både små og store aktører, vil falle fra i markedet. Derfor gjelder det å ha kontakt med en seriøs leverandør som kan bistå med det som trengs for å overleve.


Satser for fullt med Kina-TV i Norge - Elektronikkbransjen 25. sep. 2007 — Det sier Martin Vinje, medeier i firmaet Artctic Circle Electronics AS, som importerer TV-apparater fra den kinesiske produsenten


Gjest på kinesisk tvAv RUNE EDØY– De ville vite hva vi vestlige jenter mener om OL, sier Fride Bae. Kristiansundsjenta dro fra Bergen til Beijing for å studere 26. juli. Fram til jul skal hun lære mer om kinesisk kultur og samfunn. – Vi er flere jenter fra Universitet i Bergen som er her samtidig. Skikkelig moro. Vanskelig med billetterTidens Krav møtte jentegjengen tidligere denne uka. Alle hadde lyst å se håndballkamp. Norge spilte mot Angola for halvfulle tribuner.


Blant annet er det strenge restriksjoner på hvem som får kjøre bil. Veldig mange gater er stengt. Alle biler og busser som har med OL å gjøre, kjører i egne filer. Og privattrafikken er regulert slik at biler med partall til slutt i skiltet får kjøre den ene dagen, mens oddetallbiler kjører neste dag. – Og så er det jo hele tiden noe nytt å lære. Jeg var inne i en butikk og spurte etter brunkrem. De måtte lete lenge.


Opptak 28. januar, lang Fafofrokost: Kina ved overgangen til et Den 25. januar ble rottens år innledet i Kina. Tradisjonen tro ved kinesisk nyttår samlet Fafo noen av Norges fremste Kina-eksperter for å gjøre


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, sh...

    IMG_E5785[1].JPG
    bottom of page